377

کیک پسته ای با سس شیر

مواد لازم

مشخصات

برای 6 نفر
روش متوسط
آشپزی :

ابتدا، فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود. یک قالب لوف با سایز متوسط را با کمی کره ذوب شده یا روغن چرب کنید و کنار بگذارید. همه مواد خشک یعنی آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را در کاسه ای با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

شکر و کره را با غذاساز، همزن برقی یا دستی آن قدر بزنید تا سبک شود و رنگ روشنی پیدا کند. وانیل و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدست شود.

حدود ۱/۳ از مواد خشک را روی مواد تر بریزید و زیر و رو نمایید. سپس نصف ماست را اضافه کنید و مجدداً کمی هم بزنید تا تقریباً مخلوط شود. حال نیمی از مواد خشک باقیمانده را بریزید. هم بزنید. در آخر، ماست باقیمانده را با بقیه مواد خشک اضافه کنید و فقط در حدی هم بزنید که مواد با هم مخلوط شوند.

خلال پسته و پودر پسته را به مایه اضافه کنید (یک مشت از خلال پسته را برای تزیین کیک کنار بگذارید). مایه را زیر رو رو کنید و بعد آن را داخل قالب چرب شده بریزید.

کیک پسته ای را حدود ۴۵ دقیقه در فر بپزید. پخته بودن کیک را با فشار دادن خلال دندان داخل آن تست کنید.

بگذارید کیک خنک شود و در این مدت سس شیر را تهیه کنید. دو قاشق شیر روی پودر قند بریزید و آن را هم بزنید. اگر سس خیلی غلیظ است مقدار بیشتری شیر اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسید.

سس را روی کیک بریزید و بعد مقداری خلال پسته روی آن بپاشید. کیک پسته ای با سس شیر آماده سرو است. نوش جان!

شهریور ۱۷, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *