168

کیک گیلاس و بادام

مواد لازم

  • کره 225 گرم
  • شکر۳/۴ پیمانه
  • تخم مرغ۳ عدد بزرگ
  • وانیل نوک قاشق چای‌خوری
  • آرد۲۵۰ گرم
  • نمک۳/۴ قاشق چای خوری
  • بیکیگ پودر دو و نیم قاشق چای خوری
  • بادام۱۰۰ گرم
  • مربای گیلاس۲۰۰ گرم
  • شیر۱/۳ پیمانه

مشخصات

برای 8 نفر
روش متوسط
آشپزی :
  1. از قبل فر رو با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
  2. کره (به دمای اتاق) و شکر رو با هم بزنید تا خامه ای بشن. به تدریج تخم‌مرغ زده شده و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.
  3. بعد به آرومی آرد رو به همراه نمک، بیکینگ پودر و پودر بادام با سایر مواد ترکیب کنید. در آخر مربای گیلاس و شیر رو اضافه کنید و خمیر رو با قاشق در قالب نان (۲۳ در ۱۳ در ۷ سانتی‌متری) بریزید و برای ۴۵ تا ۶۰ دقیقه (تا خلال دندانی که در وسط کیک می‌زنید و خارج می‌کنید، تمیز باشه) بپزید.
  4. بذارید تا کیک در قالب کاملا خنک بشه و بعد اون رو از قالب در آورده و برش بزنید.
شهریور ۲۲, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *