343

گراتن فیلو

مواد لازم

  • زرده تخم مرغ: یک عدد
  • خمیر فیلو آماده: یک بسته
  • گوشت چرخکرده: 250 گرم
  • فلفل دلـمه ای خرد شده: نصف پیمانه
  • پنیر پیتزا رنده شده: 100 گرم
  • پودر آویشن: یک قاشق چایخوری
  • پیاز متوسـط خرد شده: یک عــدد
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپخوری
  • قارچ خرد شده: 1/4 پیمانه
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • کــره: 30 گرم
  • آرد:1/4 پیمانه
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • شیر:یک و1/4

مشخصات

برای 4 نفر
روش متوسط
آشپزی :

زرده تخم مرغ را با  پیمانه شیر مخلوط کرده و کنار می گذاریم. پیاز را داخل روغن تفت کوتاهی می دهیم، گوشت چرخ کرده را به آن افزوده و پس از اضافه کردن نمک، زردچوبه و فلفل زمانی که آب گوشت کشیده شد، فلفل دلمه ای، رب گوجه فرنگی و قارچ را داخل مواد ریخته، مخلوط کرده و از روی حرارت برمی داریم. از خمیر فیلو دو برگ برداشته، آنها را با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر مرطوب می کنیم. از مواد گوشتی یک قاشق سوپخوری روی خمیر ریخته و آن را رول می کنیم. همه خمیرها را به همین صورت آماده کرده و قبل از رول کردن، روی مواد مقدار کمی پنیر پیتزا و پودر آویشن نیز می پاشیم. کره را در ظرف جداگانه روی حرارت ذوب کرده و آرد را داخل آن تفت می دهیم، سپس یک پیمانه شیر را اضافه کرده، مرتب هم می زنیم تا مانند فرنی غلیظ شود. بعد از افزودن مقدار کمی نمک و فلفل، سس بشامل آماده شده را از روی حرارت برمی داریم. داخل ظرف مستطیل شکل را ابتدا آغشته به سس بشامل کرده، سپس یک ردیف از رول ها را می چینیم، مجددا پس از ریختن مقدار کمی پنیر پیتزا و سس بشامل روی رول ها، ردیف بعدی را می چینیم، بعد از چیدن تمام رول ها روی آنها را کاملا با سس بشامل پوشانده و مقداری پنیر پیتزا روی آن می ریزیم. فر را از ۱۵دقیقه قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن می کنیم، سپس گراتن فیلو را به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا آماده شود.

شهریور ۱۷, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *