1081

یک پیتزای متفاوت با سیب زمینی سرخ کرده

مواد لازم

  • نیم کیلو خلال سیب زمینی منجمد
  • سس پاستا
  • سوسیس پپرونی
  • ۲۵۰ گرم پنیر موزارلا

مشخصات

برای 3 نفر
روش متوسط
آشپزی :

ابتدا سیب زمینی ها را ته تاوه بچینید. باید به طور هم سطح آن ها را کف تاوه بچینید. اگر می خواهید به تاوه نچسبد و راحت تر از آن جدا شود ابتدا کف تاوه یک کاغذ روغنی قرار دهید سپس سیب زمینی ها را روی آن بریزید.

نصف پنیر موزارلا را روی سیب زمینی ها رنده کنید. باید تمام درزهای بین سیب زمینی ها با پنیر پوشانده شود. پنیر مانند چسب عمل می کند و سیب زمینی را به هم می چسباند.

سپس آن را به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر با دمای ۴۲۵ درجه قرار دهید.

تاوه را از داخل فر بیرون بیاورید و سس را روی سیب زمینی ها و پنیر ذوب شده بریزید.

باقیمانده پنیر و سوسیس پپرونی را روی آن بریزید و دوباره به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر بگذارید.

در انتها پیتزا را از تاوه دربیاورید و آن به قطعات دلخواه تقسیم کنید.

شهریور ۲۳, ۱۳۹۶

بدون دیدگاه

بررسی امنیتی *