کوکی آلبالو

کوکی آلبالو
آشپزی :

 

شکلات ها را خرد کنید.

آرد، آرد گندم کامل، بیکینگ سودا و نمک را مخلوط کنید.

کره را روی حرارت پایین آب کنید، شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید و هم بزنید، روی مخلوط خشک بریزید.

با همزن برقی مخلوط کنید، پس از آن آلبالو، زرده تخم مرغ و عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.

در پایان شکلات را اضافه کرده و دستی هم بزنید، مخلوط را در قسمت های کوچک روی سینی فر قرار داده 12 دقیقه در 350 درجه فارنهایت بگذارید.

1395/7/26

موارد مرتبط

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: